A legnépszerűbb honlapok egészség témában

A Freshy nemrégiben közzétette az ötven legnépszerűbb egészség és wellness témájú weboldal listáját. Amikor egészségünkről van szó, sokan az internethez fordulnak segítségért, és keresik-kutatják a válaszokat az őket égető kérdésekre.

Azonban az internet nagyon sok információt nyújt, néha pedig ezek ellent is mondanak egymásnak. Amikor az egészségünk a téma, fontos, hogy mindig éljünk forráskritikával. Ne higgyünk tehát el mindent és támaszkodjunk a hiteles forrásokra.

Ha saját, egészséggel, életmóddal kapcsolatos weboldalt szeretnénk létrehozni, akkor is tartsuk szem előtt a hitelességet. A sikeres weboldal az, ami világosan és hatékonyan mutatja be az üzenetünket. A felhasználóknak könnyen, minimális görgetéssel és kattintással meg kell találniuk azt, amit keresnek.

A honlap általános felépítésének logikusnak kell lennie. Nem számít, hogy mi az üzenetünk, vagy hogy azt hogyan értékesítjük, egy jól megtervezett, magával ragadó honlap nélkül nem fogjuk elérni a célközönséget. Az 50-es listában az egészséges táplálkozással, mozgással kapcsolatos honlapokat is megtaláljuk, aki ilyen témában érdekelt, annak inspiráló lehet áttekinteni, hogy hogy is csinálják a nagyok.

A lista élén

A Freshy listájának élén a Real Food Dieticians oldalt találjuk, amely a partnercégek termékeire hivatkozik közvetlen, de nem feltűnő módon. Egyszerű és mégis hatékony életmódoldal a MyFitnessPal, ami többféle előfizetést is kínál a vásárlóknak. A navigáció logikus és könnyen érhető, a felhasználók hatékonyan tudnak böngészni ezen az oldalon.

Mint ahogy igen népszerű a Yoga Journal oldala is, aminek színsémái szemet gyönyörködtetők, a tartalom informatív és érdekes, az itt megjelenő információk igen hasznosak.

Általánosságban elmondható, hogy egy egészséggel, életmóddal kapcsolatos honlap esetén fontos, hogy folyamatosan friss hírekkel, új kutatási eredményekkel örvendeztesse meg olvasóit. Sokan betegségeikre keresnek így alternatív gyógymódot, vagy legalábbis tudni szeretnék, hogy miben is érintettek pontosan.

Ezért fontos, hogy egy honlapon könnyen tudjuk tájékozódni, hogy pár kattintással megtalálhassuk azt, amit keresünk.

Sok egészséggel, fogyókúrával kapcsolatos weboldal kínál fizetős tartalmakat, ezeket jól elkülönülve, figyelemfelhívón érdemes közzétenni. A rövid szövegblokkok szintén a felhasználót segítik az olvasásban. Egy nagy terjedelmű, sűrű szöveg olvasása kimerítő lehet, így az értékes információk is elveszhetnek.

Ezzel szemben egy jól tagolt, rövid blokkokból álló szöveg olvasmányos, és sokkal jobban megmaradnak az itt olvasottak. Ügyelni kell arra, hogy milyen betűtípusokat, milyen grafikákat és képi elemeket használunk, ezeknek mind hitelesnek és vonzónak kell lenniük.

Összességében azt kell szem előtt tartani, hogy bármilyen nagyszerűek is a termékeink vagy a szolgáltatásaink, ha az olvasó nem vesz részt aktívan a weboldal látogatásában, akkor az erőfeszítéseink hiábavalók. A jó weboldaltervezés egyik alapja egy tiszta, könnyen navigálható oldal, ami a vásárlókat nemcsak behozza, hanem az értékes tartalom sokáig az oldalon is tartja őket. A jó színösszeállítású és nem túl zsúfolt oldalak kellemesek a szemnek. A túl sok kattintás helyett egy könnyen kezelhető navigáció beépítése szintén fontos.

Megosztás

Az alábbiakba is olvass bele

A nyelvtanulás mentális egészségügyi előnyei

2023. április 14.|

A nyelvtanulásnak sokféle előnye van, és köztük olyanok is, melyekről a legtöbben nem is tudjuk, hogy léteznek. A nyelvtanulás ugyanis javíthatja a mentális egészséget.

A legnépszerűbb honlapok egészség témában

2023. április 11.|

A Freshy nemrégiben közzétette az ötven legnépszerűbb egészség és wellness témájú weboldal listáját. Amikor egészségünkről van szó, sokan az internethez fordulnak segítségért, és keresik-kutatják a válaszokat az őket égető kérdésekre.

Sikeres nők az építőiparban

2023. január 24.|

Az építőiparban a statisztikák szerint 90 százalékban férfiak dolgoznak, mindössze 10 százalék a nők aránya. Pedig ebben az iparágban is szükség van a nőkre, a hatékony csapatmunkához nélkülözhetetlen a nők szerepvállalása.